Babyspeelgoed voor in bad: 5x waterpret bij HEMA

Spetteren maar! Hoe ouder je kleintje wordt, hoe meer pret hij beleeft in bad. Waar hij als pasgeboren baby vooral geniet van het vertrouwde gevoel van warm water om hem heen, leert hij na verloop van tijd dat hij in het water allerlei leuke dingen kan doen. Badboekjes lezen, met badbekers spelen en met bootjes varen bijvoorbeeld. Maar waar vind je nu leuk babyspeelgoed voor in bad? Nou, gewoon bij HEMA bijvoorbeeld!

Babyspeelgoed voor in bad van HEMA

Als warenhuis dat bekend staat om het uitgebreide assortiment aan baby-artikelen kun je natuurlijk niet zonder een paar leuke items voor in bad. Bij HEMA vind je immers ook de leukste hydrofiele doeken en washandjes, milde babyshampoo en een budgetproof babybadje. Als je dan toch aan het shoppen bent, kun je direct wat leuk speelgoed voor in bad in je winkelmandje leggen!

Wat badspeelgoed betreft is het assortiment van HEMA niet heel uitgebreid, maar bevat het wel een aantal hele leuke en betaalbare items. Wij zetten onze 5 favoriete voor je op een rijtje!

5x leuk babyspeelgoed voor in bad

Badboekje

Ga naar de laagste prijs
hema.nl (€5,00)
Laatst bijgewerkt op: oktober 6, 2022 - 12:16 am

Met stip op één voor jonge baby’s: een badboekje. Het badboekje van HEMA is fantastisch voor de allerkleinsten om in het water mee te spelen, maar ook ideaal om bijvoorbeeld aan tafel of buiten te gebruiken – het kan immers eenvoudig afgespoeld worden, dus vies worden mag!

Dit badboekje is wat ons betreft dan ook echt een aanrader als kraamcadeautje of om mee te nemen bij het aanschaffen van je babyuitzet. Voor je het weet kun je je kleintje laten kennismaken met allerlei leuke waterdieren!

Badspeeltjes

Ga naar de laagste prijs
hema.nl (€6,00)
Laatst bijgewerkt op: oktober 6, 2022 - 12:16 am

Badspeeltjes mogen natuurlijk eveneens niet ontbreken in de badkamer van een jonge baby. Deze rubberen dierenvriendjes staan hem bij tijdens het schoonmaken van zijn lijfje, het wassen van zijn haartjes en het leren vertrouwd raken met water. Ze zijn vrolijk, kleurrijk en maken van elke baddersessie een feestje!

Zandtoren

Ga naar de laagste prijs
hema.nl (€5,00)
Laatst bijgewerkt op: oktober 6, 2022 - 12:16 am

Ook de zandtoren van HEMA is een groot succes voor in bad. Je kunt ze immers op het strand of in de zandbak gebruiken, maar ook in het water. Multifunctioneel dus!

De bekers in verschillende maten kunnen op elkaar gestapeld worden of in elkaar gezet worden en bevatten gaatjes om water doorheen te laten stromen. Gegarandeerd waterpret!

Badkikker

Ga naar de laagste prijs
hema.nl (€12,50)
Laatst bijgewerkt op: oktober 6, 2022 - 12:16 am

Hoe leuk zou het zijn als er altijd al iemand op je wacht zodra je de badkamer binnenkomt? Met deze badkikker komt je kleintje erachter! Je hangt hem eenvoudig aan de douchewand of badrand, zodat je baby er op zijn gemak naar kan kijken. Giet je water in de kikker, dan gaan zijn radartjes draaien en kiepert hij na verloop van tijd zijn emmertje leeg!

Ondanks dat je baby zelf nog niet met de kikker kan spelen, heeft hij de grootste pret. Elke badder- of douchebeurt weer! En hij is eenmaal wat ouder, dan kan hij zelf met het zeefje of een bakje water in zijn badkikker gieten. In de douche of in bad, maar ook in het zwembadje in de tuin of aan een openstaande tuindeur! Je bevestigt deze kikker immers met een zuignap op bijvoorbeeld de douchewand, maar verplaatst hem ook in een handomdraai naar de ruit van je achterdeur. Ideaal!

Bootjes

Ga naar de laagste prijs
hema.nl (€5,00)
Laatst bijgewerkt op: oktober 6, 2022 - 12:16 am

Waar water is, zijn bootjes. Voor jonge kinderen zijn alle voertuigen machtig interessant, maar zijn speelgoedauto’s kunnen natuurlijk niet mee in bad: die kunnen niet varen! Bootjes wel, en dat maakt ze extra leuk. Je baby kan er immers in principe alleen in bad mee spelen, waardoor hij er niet snel op uitgekeken raakt. Zo’n badbootje hoeft dan ook niet aan veel eisen te voldoen: deze simpele groene badbootjes van HEMA zijn juist door hun eenvoud een groot succes!

Meer babyspeelgoed voor in bad

Ze hebben niet veel nodig, die kleintjes die de wereld pas net aan het ontdekken zijn. Dit eenvoudige babyspeelgoed voor in bad levert ze dan ook al enorm veel waterpret op! Maar natuurlijk zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos en bestaat er nog veel meer badspeelgoed voor baby’s en peuters. Wil je als eerste op de hoogte zijn van het leukste speelgoed dat wij voor je selecteerden? Schrijf je dan alvast in voor onze nieuwsbrief!

babyspeelgoed voor in bad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.